Alla inlägg under september 2008

Av Anna - 20 september 2008 08:48

Så är det då helg igen. Vad gör man idag då? Vädret ser inte så mysigt ut, mulet och lite grådaskigt. Funderar på att dra till Västerås när lilleman sover middag och bara ta med storpluttan. Vill kolla på en ny mobil. Men vad ska man välja?

Av Anna - 19 september 2008 16:15

På måndag firar vi vår första bröllopsdag - pappersbröllop - det är lite svårt att fatta att det gått ett helt år sedan vi var nervösa och förväntansfulla. Lägger till en av "våra" sånger från kyrkan för att få lite stämning och kunna minnas lite av den underbara dagen. En septemberdag med fin höstsol, underbara färger ute...


Det jag går och funderar på nu är vad hittar man på som uppvaktning på bröllopsdagen?

Av Anna - 19 september 2008 15:27

den här gången bokstavligt. Mannen är magsjuk och har feber :( Så om man ska se något positivt med det hela så skulle väl det vara att jag slipper baka och röja precis överallt, städa, skura, skrubba osv. Mitt hopp just nu är att vi andra slipper "skiten"

Av Anna - 18 september 2008 20:09

För några år sedan hade jag skrattat om någon sagt att jag skulle sitta och titta på ett program som top model. Med facit i handen så sitter jag nu här och tittar på detta ytliga program och blir lika förvånad i varje säsong - det verkar inte gå att se bra ut (för det gör de ju) och ha lite innanför pannbenet. Alla beter sig som om de är bimbos och det enda de gör är att starta bråk och intriger. Jag inser ju samtidigt att det är sådant som producenterna väljer att visa - för att locka tittare, det blir ju mer "spännande" då... Detta säger ju en del om tittarna också, vill man verkligen se sånt?


Tänk om man kunde få se en dokusåpa utan intriger som går ut på något positivt, utvecklande...

Av Anna - 18 september 2008 18:36

Idag har de bevisat för mig att alla faktiskt kan. Jag som trodde att det var kört men det är det inte - skönt att bli överbevisad. Det kan ju iofs ha något att göra med att alla inte fanns på plats idag. Det kan ju ha betydelse, att några är borta - det blir lite lugnare. Men nu har ju även jag fått uppleva att de faktiskt kan! Min förhoppning är att det håller i sig.

Av Anna - 16 september 2008 21:36

Idag hade vi en tipspromenad om allemansrätten - 17 frågor- Uppgiften var enkel (tyckte vi) Ha ett papper och penna/ par - gå till förutbestämt mål - svara på frågorna. Instruktionen borde inte vara svår att förstå men uppenbarligen kan det vara det. Två stycken missförstår det hela och tycker (alt. väljer) att de hör " ta moppen", vilket de givetvis gör. Det ironiska i allt är att en av frågorna kring allemansrätten handlar vad man inte får göra i naturen - åka skidor, åka moped eller (nu har jag glömt det tredje alternativet). De två mopedåkarna tyckte ju självklart att det är skidor man ska undvika, att åka moppe i naturen, på stig, på vandringsled, i motionsspår är helt ok!?!?


Det är så tråkigt att två personer ska förstöra en aktivitet som de flesta andra verkade tycka var ganska ok. Man blir bara så besviken... :(

Av Anna - 13 september 2008 11:36

Fattar ni vad jag pratar om :P

Av Anna - 13 september 2008 11:21

Trodde aldrig att jag skulle yttra dessa ord men jag är tokkär i en idol. Han är verkligen bäst, han ger allt och ser till att göra en bra show när han är på scen.


Gårdagskvällen var helt underbar! Enda nackdelen är att det är svårt att få till bra foton när man sitter på läktaren så nästa gång ska jag ha biljett med skaldjursbuffé för att komma nära, toppen vore ju om man fick ett bord precis vid scenen... Snacka om att man skulle må då!

Ovido - Quiz & Flashcards